Lite gnäll bara

Skrivet 2010-11-29 @ 11:35:04
sitter just nu och dricker kaffe, fan vad jag har sovit dåligt i natt.. jag hade sådan hosta som fick mig att ligga uppe hela natten, fan. och inte bara det, jag vaknade även på tok för tidigt, runt 10. det är för tidigt om man somnar efter 5.

och vattnet är ju förorenat också, vilket gör det fan jobbigare och göra kaffe än vad det redan är. usch så joooobbigt.

men men, man ska sluta klaga nu! men idag blir det nog att umgås med sofia om jag börjar må bättre och hostar börja lägga sig. så vi får se vad som händer senare.

Organismen & Alex Noreus - Mitt Folk by Organismen

Utgång.. igen :D

Skrivet 2010-11-26 @ 17:16:36
ny duschad, satt på mig mina nya byxor & tröja. första bärsen sprätt, nu sitter jag och väntar på att sofia ska komma så vi kan dra vidare till amanda på förfest! det känns som en lyckad kväll redan nu :D

se om man hittar sig några vimmel bilder imorgon, isåfall kommer de upp hEr dirr.
cya in the dimma, niggah!

De har kommit, finally!

Skrivet 2010-11-25 @ 23:51:55
här är då de två tröjorna jag köpte. kom idag, tog upp nästa en och en halv vecka för dessa att komma, men mycket nöjd så det var det värt. ska eventuellt dra på stan och kika något och se om jag hittar mer kläder, nu när jag ändå har lite pengar kanske man kan spendera lite på kläder.
en rutig v tröja, blå vit & lila. riktigt snygg tycker jag, tyckte mamma med.
två st "farfar" tröjor. den till höger är beige, inte vit.

Kravaller i miljoner

Skrivet 2010-11-25 @ 14:50:13
äntligen har mina kläder jag beställt kommit. kanske slänger iväg bilder på dem när jag kommer hem ikväll.

senare efter jag varit på posten ska jag hem till johanna och therese. de skulle bjuda på oxfilé, klyftpotatis & "nån sås" - Johanna. men det lär ju smaka gott även fast det är johanna som lagar den, hoppas jag ;) sen vet jag inte vad som händer, lär väl stanna där tills jag inte orkar mer, är nämnligen sjuk igen..

jag var sjuk hela förra veckan, blev frisk i fredags och i tisdagskväll blev jag sjuk igen. jag tror jag inte har något immunförsvar överhuvudtaget. kan ju vara bl.a för att jag röker också, får nog sluta snart hehe.

Underbar

Skrivet 2010-11-24 @ 14:51:40
längesen man hörde något bra från Fronda nu känns det som. han blev som rätt dålig i mina ögon iallafall då han uppträdde på Melodifestivalen, men han har verkligen börjat göra bra musik igen. det här är t.ex en riktigt bra låt.

.

Skrivet 2010-11-23 @ 11:09:34
vet inte vad jag ska göra längre. allt känns bara så jävla skit. tänk om saker och ting hade varit tusen gånger enklare och mer bekvämt, det hade varit något det.

idag ska man in i studion för första gången på tingan, klockan 5. hoppas allt går som det ska, men det kommer det nog göra.

Elefant bajs

Skrivet 2010-11-21 @ 16:05:44
i fredags var det fest, och satan i gatan vad full man blev, men skönt full blev man! allt började hemma hos niklas med gott folk och lite öl spel och så. sen drog jag, oliver och hans flickvän till ellinor för det var fest där. men när vi kom hade alla blivit utkastade, vilket var tråkigt. fast fick höra att festen hade spårat ur som fan haha, så kanske tur då man inte var där just då.

sen igår blev det film / xbox hos sofia igår med jimmy, sofia & pelle. skit trevligt, och gott med chips :D sen drog jag hem och chillade.



idag var milton & brorsan här, också skit trevligt! han är så rolig (när han är på bra humör), älskar skitungen :D nu ska jag chilla ännu mer tills det är cup, kanske plugga lite inför provet jag har missat och så tills imorgon.
later nigga!

Första töjsmycket, och fler skall komma!

Skrivet 2010-11-17 @ 00:41:36
nu har det gått kanske en vecka sedan jag piercade mig. gör inte så ont längre, så om ca 2 till 3 veckor ungefär skulle jag tro börjar jag töja. fick mina töjsmycken för några dagar sedan, känns lockande som fan men det får vänta ett tag till men gud så ivrig jag börjar bli.

har varit sjuk nu sen ifrån söndags, det är mindre roligt däremot. det där cp't har ju smittat mig (tror jag..) eftersom han sov över i lördags eftersom han inte orkar att gå hem :P fittigt mot johan som var tvungen att gå helt ensam ju! och jag som hatar att vara sjuk, och absolut inte råd att vara det heller. imorgon ska jag ringa hc och se vad det kan göra åt detta, förmodligen penicillin lär det väl bli som förra gången jag hade halsfluss. dock vet jag inte om det är det jag har den här gången, men halsmandlarna har allt blivit större iallafall.

nog för mig, känner att jag behöver kolla till en film och sedan sova för nu börjar jag bli trött men måste bli mer trött om jag ska lyckas somna. later niggas!

första töjsmycken.

tänker inte längre springa

Skrivet 2010-11-15 @ 07:22:56
så jävla bra låt, kan inte sluta lyssna på refrängen.


åh vilken jäkla morgon, jag har bara en ciggarett kvar och mamma har tagit allt kaffe bortsätt från en kopp. idag har jag prov i ellära, hoppas det går bra. ne är fan för trött och less på blogg, hejdå

BLACK OPS!

Skrivet 2010-11-14 @ 14:01:37
nu har jag varit hos sofia i två dagar, var självklart hem men nu har jag varit där och käkat upp deras gotta. mohehe. igår var jag, sofia, johan & pelle där hela kvällen och spelade en massa spel på xbox, bland annat nya black ops. var roligt efter ett tag då man lärt sig lite mer. senare kom cp henke dit och spelade med oss, han hade gått från stan dit. sen blev vi hemskickade runt 2, en hel soft kväll.



nu sitter jag här och ska egentligen plugga, men det gör jag hellre senare då christer, linda & milton varit här på middag. just nu orkar jag inte göra nåt typ, inte mer än att sitta här och gå ut och röka typ. får se om man kanske drar sig till ängsmon senare ikväll eller om man skiter i det, vi får se :)

nu ska jag fortsätta med mitt inget_görande, later nigga!

If It Means a Lot to You

Skrivet 2010-11-13 @ 04:19:49
igår skriver jag eftersom klockan är över 12, så var jag med sofia hela dagen. vi hängde lite på stan och jag köpte nya skor, helt okej var dem faktiskt. sen skulle vi kirra bolaget men det tog så lång tid så vi bestämde oss för att skita i att dricka överhuvudtaget och drog till henne istället. där käkade vi gotta och kollade på the bounty hunter, riktigt roligt enligt mig. sen stannade jag där till typ halv 2 och sedan gick jag hem igen.

men det roliga på hela kvällen var att jag skulle beskriva en skit konstig krop i min farfars stuga, där det enbart växer gräs, lite halv skumt. och då förklarade jag så bra som jag kunde vart stugan var och så, då säger sofias pappa att han har en kompis som har en stuga där osv, "familjen larsson" sa han. och sedan lars-göran larsson, dvs min pappa. så vi fick reda på att min pappa och sofias har varit bästa kompisar när det var yngra, vilket jag tyckte var väldigt coolt haha :P

nog för mig, latah niggah


We're going nowhere fast!

Skrivet 2010-11-11 @ 14:02:21
har precis beställt mig 2st 3mm töjsmycken nu, men måste fortsätta ha dessa i ett tag till iallafall, tills det har läkt så det inte spricker och blir sår när jag börjar töja. längtar!

helg för mig nu, eftersom det inte är någon skola imorgon, det är fler som har likadant har jag också hört. vi får se vad som händer i helgen, är sugen på att bärsa faktiskt så vi får se vad som händer om det dyker upp någon fest någonstans.

en av mina favoriter at the moment.

Snön är nu här

Skrivet 2010-11-11 @ 07:47:34
när jag vaknade så såg jag hur mycket snö vi fått, det är så fint med snön. det är nu man ska börja frysa, men skönt är det med snön ändå tycker jag. tycker om vintern bättre än sommaren faktiskt, de båda har sina upp och ner.

nu ska jag ut och röka på vår extremt snöiga baksida, later niggah-h-hh-hhh-hhhh-hhhhh-hhhhhh
tog piercing i båda öronen idag, längtar redan till att få börja töja. just nu ser det kind of gay, men det är nåt jag får leva med i ungefär 3 till 6 veckor, men helt klart värt. var där med moa, sofia och jesper. sedan åkte vi hem till moa och käkade middag där, var där och umgicks bara inge speciellt. sen drog jag hem och nu sitter jag här och gör ingenting, funderar på att ladda hem någon bra film men vet inte vilken.



nu ska jag se den där nya twilight, enbart för folk sagt att den är bra men tvivlar nästan då jag tyckte första var helt okej och andra sög så jävla hårt. men men, suger den får jag sätta på en annan film helt enkelt.

8mm/10mm funderar jag på att stoppa, beror på hur man känner då.

later niggahs


Gud Fader som i himmelen bor
blundar och sover sött
Vem bryr sig om ett par trasiga skor
när man är gammal och trött

tog mig inte in till skolan imorse, och sen när jag kikar på schemat innan jag tänkte ta bussen in såg jag att 2 av de lektionerna som är efter den jag missade ska jag inte på, har mvg i datorkunskap och orkar fan inte gå på idrotten, men det är som vanligt, man är lat :a

nu blir det till att koka sig lite mer kaffe, fick bara i mig en kopp imorse tack vare mamma som tog resten.

Riggaan: Vi kan ju kröka på 3.5or annars?

Skrivet 2010-11-09 @ 17:18:16
så här kan det gå om man leker med gummisnoddar och är inte riktigt helt uppmärksam över vad man pysslar med. och tro mig, det sved som fa-an.


nu ska jag nörda lite, är less. och senare ska jag plugga lite inför bajs prov. eller inte bokstavligt talat bajs.

It's hard to know what you want

Skrivet 2010-11-09 @ 07:07:12
igår, inte så speciellt mycket som hände. skola som vanlig till halv 4 ca och sedan hem till stävhag, lite sittande sen till stan på lite kaffe med ronja, sebastian, niklas och anders på tingan. sedan hem för middag, sen blev det serier, inget speciellt.

idag är det tisdag, och ante har erbjudit mig skjuts till skolan idag. så kvart i åker jag, skönt och slippa behöva trängas på bussen faktiskt, så mycket knepigt folk på bussen numera (eller så är det jag som är det?) nu blir det ett avsnitt av 2 and a half men innan jag drar till skolan, ciao niggah!
Oj oj oj.. så trött man kan vara. jag har lyckats vända på dygnet nu under lovet, och tvivlar på att jag är ensam. så inatt hade man lite svårt med sömnen men lyckades även jag somna tillslut. gick och la mig runt 2 somnade väl strax efteråt, men imorse.. döds trött alltså! känner hur bara ögonen vill stänga ihop så just nu knarkar jag kaffe, hoppas det gör saken bättre, och det är snart.

idag skulle jag åka och pierca mig men blev inte av idag då jag har hunnit göra av med mina pengar redan, men får snart mer pengar, får 3st underhåll denna månad så det är lungt. åker ner så fort jag får pengarna.

måste bara säga att jag kanske ska träffa Mattias Swartz idag, för första gången! vi får se hur det blir och om det blir :) (om han inte har ljugit heeelt för mig...)

Placebola

Skrivet 2010-11-07 @ 11:01:23
hela dagen igår såg jag avsnitt av vampire diaries. imorse såg jag det senaste och usch så bra det är, kan verkligen inte sluta kolla på det. längtar redan till nästa avsnitt!

idag vet jag inte vad som händer, förmodligen bara hemma då det finns nada och göra ute ändå så. kanske en sväng till affären, eller om idag är en bra dag att sluta med nikotin överhuvudtaget. men nu ska jag dricka kaffe och fortsätta göra ingenting, bara vara.

väldiga välvda väggar skälver och säckar ihop
när vi slår våra säckar ihop
Leo och Seron mäklar vårt klot till Satan
mutar in planeten, rutar in ytor och tecknar sjok av jorden på gatan

nu är jag utvilad, fast jag hade lätt kunnat sova fler timmar men mamma ville inte att jag skulle göra det och behövde hjälp med soffan, som hon förstörde notering. vaknade och hon ville då att jag skulle pladaskt ner på golvet för att hjälpa henne skruva ihop sov kanterna, gjorde det och sen satte jag mig här och här har jag nu suttit sen jag vaknade.

ikväll blir det partay hos dalle, han fyller 26 så blir lite drickande ikväll. de ska nog på krogen som det känns så jag ska väl träffa/dra till sofia och moa till något fest efter ett tag hos dalle och dem.



ses vi i dimman?

och Linda om du ser detta, fullast vinner som förra gången då vi skulle dit? ;D nerå, är man med vuxna fast en aning fjantiga "vuxna" så måste man själv bete sig "vuxet", haha

Sängen vafan, skägg

Skrivet 2010-11-05 @ 07:11:03
nu blir det sängdags, inte sovit på för många timmar nu och jag som ska ut ikväll på party.. måste verkligen i säng nu så man orkar!

HAHA OMFG!

Skrivet 2010-11-04 @ 03:26:52

Piercing + töjning i båda öronen

Skrivet 2010-11-03 @ 17:10:45


var på stan en sväng med sebastian, johanna och therese. vi mesta dels bara gick runt. jag bestämde mig för att pierca båda öronen och sedan börja töja så vi gick ner till india, frågade vad det kostade och lite sånt men då hade det inte pistolen inne fören på måndag så det blev ingenting idag. på måndag glider dit och piercar sig, och sedan köpa 3mm töjning. 6mm tror jag sebastian hade så får låna den av honom. tror jag slutar vid 8 eller 10, vi får se hur det blir.

nu sitter man hemma, mätt och belåten. vet inte vad jag riktigt ska göra, får försöka komma på något.

hur skulle livet varit utan musik?

Skrivet 2010-11-02 @ 13:13:35


gjorde mig en skrik-lista igår på spotify, och fan gud vad jag älskar den. vill ha fler spellistor i min spotify, så skicka på eller ge mig några exempel på bra låtar.

min skrik-lista
when your friends have läft you.

älskar att ha spotify, man har liksom alla låtar redan och det är bara trycka igång det när man ska exempelvis städa etc. hur skulle livet varit utan musik?
idag var det möte på tingshuset (gamla) för lite prat om hur vi ska lägga upp skivan vi ska göra, oljudet tror jag de hade kommit framtill att det skulle heta istället för storsjöoljudet då det kanske blir fler folk mer som inte är från östersund. var soft, lite små snack om vad som ska ske om ca 2 till 3 veckor framöver. jag och jocke måste smida ihop en låt tills dess, men det ska nog gå och ordna.

sen efter det gick vi till busstorget och väntade på bussen, men istället för att åka hem till jocke igen drog jag istället till ida och frida. vi åkte runt med joel tror jag han hette, de käkade på mcdonalds och jag & joel blev tvungna att lyssna på när de två gapskrattade åt det tråkigaste skämten ever, förstår inte vad som var kul och hur man kan skratta åt något sådan. men men, så länge man har kul :)

sen hem och nu sitter jag här igen. funderar på att dra igång kaffet som mamma planerat tills imorgon, men då måste jag göra om det innan jag lägger mig igen för mami blyr syris anars :/ så nu tror jag att jag tar mig lite kaffe och fortsätter med det jag nu håller på med här framför datorn.


hade varit soft och ha en kamera så man kan börja ta lite bilder också, men det känns så himla långt bort just nu då jag absolut inte har några pengar och knappt råd att lägga ut varje månad. skolan vill ju som sagt att jag ska behöva betala varje resa till skolan själv för att det är 5,6km ifrån skolan och inte 6, dumma jävlar.