it's for the best

Skrivet 2010-10-31 @ 20:08:01
ännu en dag av sittande framför datorn. hade tänkt mig en sväng till brorsan men orkar inte idag kände jag, lite mycket för mig just nu och datorn lockade faktiskt lite. men men, blir andra dagar.
skönt med lov också, fast jag kanske inte riktigt förtjänar det eftersom jag varit hemma rätt mycket på sista tiden (?) men lov är det och gött med sovmorgon.

Ida kommer hit på lovet, får se om man kanske tar och träffar henne och partayar lite som jag har för mig var lite halv planerat sen sist hon var här? och Timothy skulle ju ta sig hit på lovet också, fast han ska flytta med sin mamma tror jag någonstans i Stockholm så han hann inte komma hit under lovet, men på jul lovet blir det riktigt party med honom också.

jag är sugen på kaffe och tror jag tar mig en sväng till köket och sätter på lite.

I'll be there just to watch you fall
So don't push me,
I've got nothing to lose

Äntligen!

Skrivet 2010-10-28 @ 16:38:12
just nu sitter jag hemma med mitt efterlängtande kaffe och väntar på att middagen ska bli klart. ellinor ligger och sover i min säng medans jag nördar lite framför skärmen :)

ikväll blir det lite drickande, rättare sagt halloween festande hos TH, hoppas på en trevlig kväll med mycket roligt folk :) men det har det ju alltid varit de gångerna jag varit där iallafall hittills, så tror nog på en sådan kväll igen. senare bär det av till ellinor, förmodligen sovdags då, beror lite på när vi kommer dit :)

och just det, en vänlig själ på designadinblogg hjälpte mig äntligen med statistiken på bloggen, eftersom jag inte kunde se statistiken överhuvudtaget så letade jag hjälper överallt och fick äntligen svar och hjälp! så tack som fan till den som skrev hur jag skulle gå till väga

nu kommer jag inte på något mer att skriva om förutom att jag var duktig och gick på skolan idag även fast magen började göra ont och huvudet gick i konkurs, men gick gjorde jag!

Gått och blivit förkyld

Skrivet 2010-10-27 @ 07:40:48
eller gått har jag väl inte men blivit sjuk igen, men jag har lovat mamma att idag ska jag gå på skolan trots detta. igår gick jag inte för att jag hade troligtvis feber på morgonen så sket i att gå, men runt 12 tiden blev allting bra igen. och magen har börjat ta sig nu när jag käkar de nya tabletterna mamma åkte och handlade, så det är ju positivit, nu gäller det bara att försöka bita ihop med skolan och gå och göra vad jag ska.

ikväll ska jag sova hos ellinor, på torsdag med. och gissa hur mysigt inte det låter då, och lovat mamma även då att ta mig till skolan så det ska jag. eftersom mamma sa att med pengarna hon kommer att få från morfar ska hon betala körkortet åt mig om jag fixar det här med skolan så måste jag ju göra det, inte på grund av det men det är ju en sak som får en mer motiverad, för hur sjyst är det inte med bil då.


exakt så här glad är jag just nu (min definition på glad alltså, haha!)

Stefan i lådan

Skrivet 2010-10-25 @ 10:56:37
inatt har jag vaknat fram och tillbaks hela tiden, vilket gjort att jag inte kunde sova en blund alls.
och när jag vaknade sprang jag på toa och var tvungen och käka en sån där jävla tablett för magen direkt, i hopp om att det ska gå över fort. dock dricker jag kaffe och snusar fortfarande, men det skulle jag inte kunna sluta med, förutom om doktorn nu säger att jag måste, men dem är ju som så smarta och ger mig en telefontid på fredag, och det var i fredags jag pratade med hälsocentralen om detta. förstår verkligen inte hur en telefontid kan behövas planeras in i över en vecka för att få.

nej nu är jag sur och ont i magen, blir så irriterad på dumt folk.

hade egentligen prov idag på skolan, men fan.. jag kan verkligen inte gå med denna smärta. jag tänker inte gå på skolan och hoppas på att det inte ska göra ont, vilket det har gjort nu i över en veckas tid varje morgon, och har slutat runt 3 tiden. ska jag då gå till skolan och hoppas på att det inte gör ont och kanske kommer behöva dra på toa för att spy eller dylikt. ne det lät faktiskt inte så roligt, dock vet jag att jag måste dra på skolan snart eftersom jag redan ligger efter i saker. men men, fan ska jag göra.

nu orkar jag inte mer, nu blev jag bara less när jag skrev av mig..

you're in my head all the time right now
you did a good first impressions on me last night

Krångel är inte det jag vill ha

Skrivet 2010-10-24 @ 11:06:20
det kan väl omöjligt bara vara för mig som statistiken krånglar för?
den vägrar stiga, i unika eller i sidvisningar så något måste vara fel.

det är ju typ bara jag som syns på statistiken, och tvivlar på att jag är den ända som är inne på min blogg då jag nyligen fick en kommentar på ett av mina inlägg, så..



det är den 24/10 idag, och jag har våldsuppdaterat på min blogg, så jag tycker ju iallafall att jag skulle visats där någon gång men icke då! nåt är galet och jag vill få det att fungera igen.
kanske kan det vara så att jag har råkat tagit bort något i kodmallar som är problemet?
måste få till det nu, ska trixa och fixa och sitta och kissa och få till det nu.

men först ska jag ta mitt kaffe, är tröttast.

Erase Me Baby, I'm Not The One For You

Skrivet 2010-10-22 @ 13:19:10
vafan har hänt med mig, se vad hon har gjort med mig/
mamma kommer aldrig tro på vem som har bott med mig/
låst dörren, men extra nykeln under springan/
och de som trodde Karolina Gynning inte kunde springa.../
ikväll fyller Erik Forsberg 21, så vi ska gratta honom med att supa ner oss själva med gott sällskap och alkohol, förmodligen för min del med. skulle få smaka av en del, men hade ju velat haft egna öl egentligen, så hoppas på att man får sina 100 spänn som en viss person (söt person) är skyldig mig :D annars får man väl tatta hela kvällen helt enkelt! men sånt är inte så svårt heller, bara flirta lite så löser sig allt nog ;)

är princip klar med min del av ny kommande låten, väntar bara på att den andre ska göra klart sin del som verkar gått i ide eller något. här är iallafall slutet på all min text.

vafan har hänt med mig, se vad hon har gjort med mig/
mamma kommer aldrig tro på vem som har bott med mig/
låst dörren, men extra nykeln under springan/
och de som trodde ******* ******* inte kunde springa.../

vem personen i texten är får ni reda på när själva låten är klar, men kan säga att låten är en remix/remake av Erase Me med Kid Cudi, underbärt

Magsår?

Skrivet 2010-10-22 @ 10:59:00
nu har jag äntligen gjort klart headern, och blev rätt nöjd måste jag säga.
känns som min stil och allt, skönt.

idag ringde de från hälsocentralen angående magen. vi kom fram till att jag skulle få någon sorts telefon tid med doktorn på fredag runt halv 8 - 9, hoppas vi kommer fram till något och att det inte är magsår! har ju haft problem med magen sen tidigare, och då har det varit magkatarr, så vi får hoppas på att det bara är något sånt denna gång också. orkar inte behöva gå på en massa tabletter och/eller sluta med t.ex kaffe, snus etc för att jag har magsår. hoppas på det bättre.


Shazaam, Erk, George Kaplan, Marke, Toffer, Martin Zamora, Bobbo & Freezylocc - En fet kväll by level8studio

Ny design snart klar

Skrivet 2010-10-21 @ 15:11:03

Posted in Design | Kommentarer (0)
nu börjar designen bli klar känner jag.
just nu är det bara headern som inte är klar, men det är bara för att jag ännu inte kommit på något snyggt. får ingen inspiration känner jag, har försökt dussintals gånger nu.

får försöka komma på nåt, och då kommer den upp så fort som möjligt.

nu blir det lite kaffe och sedan bär det av upp mot broder min. stackarn sitter ju helt ensam hemma, han kanske blir emo, och då vill ju ingen vara med honom :P
peace!

en tandläkar-ren känsla i rummet

Skrivet 2010-10-20 @ 15:37:29
nu är äntligen rummet rent igen, vilken lättnad!
och ganska roligt är det att städa med rätt musik och bra humör, och det är ju lite små roliga saker man kan hitta/glömt bort när man inte har städat på länge ;)
hittade 19st kondomer, varav en skulle tydligen vara lite mer speciell enligt nån kärring
hon sa "den här tycker de flesta pojkar är bättre, för den är skönare att ha samlag med" så då sa jag "men du föffan, ge hit en sån där då!" och hade totalt glömt bort att jag hade den kvar haha!

nu när det är färdigt städat på rummet så tog jag mig en god kopp kaffe och slappnar av framför datorn, ibland känns det verkligen skönt att vara just lilla mig!
förutom magen då..

ringde hälsocentralen för någon timme sedan och fick tips på vad jag skulle käka för jävla skit, för hon tyckte det lät som magsår eller magkatarr.
så nu ska jag käka, som jag säger "magkatarr tabletter" i 2 veckor och se om det blir bättre, och hoppas på det!

allt för mig, tack & hej!

Jag kan vara ett charmtroll jag också!

Skrivet 2010-10-20 @ 09:47:29
Jag:
Du är ett ben, vill du veta varför?

Ronja:
Varför?

Jag:
Visst kan man lära sig att gå med bara ett ben om det andra skulle försvinna.
Visst finns det hjälp så som krycka eller rullstol men man skulle vara tvungen och kämpa varje dag för att orka.
Allt skulle vara så himla mycket enklare om man hade haft det andra benet också.
Så se till att inte försvinna mitt underbara ben, älskar dig!

Ronja:
Jag tror jag börjar grina!
Fy helvete vad jag älskar dig din jävla underbara sak!

finns bara plats för en Ronja i mitt hjärta, och den platsen är upptagen gott och väl :') 
får panik av att kolla i mitt rum, det är fan dags och städa idag.
ser ut som rena bombnedslaget här, så idag kanske det blir en städrunda.
men tänkte också dra iväg till brorsan idag, så får se vad som händer.

var inte på skolan igår heller, vet inte vad det är men ibland får jag såna stunder då det gör så himla ont i magen. jag hoppade på bussen för att åka, men var tvungen och hoppa av 2 hållplatser efteråt och gå hem för det gjorde för ont. ska kolla upp det hos hälsocentralen om det fortsätter på det här viset.




och det finns en känsla i mig som säger att jag snart kommer bli jätte sjuk..
får hoppas på att det är fel, för det orkar jag fan inte vara!

så ni vet...

Skrivet 2010-10-18 @ 07:55:54
gör om bloggen idag, därför den ser ut som den gör!

skägget borta.. all hope is gone!

Skrivet 2010-10-17 @ 13:57:19
idag ska man upp till johanna & therese för att ihop göra nåt
orkar inte sitta hemma hela dagen själv idag, så en liten promenix upp till dem senare blir det

just nu sitter jag och dricker mitt underbara kaffe och funderar på livet, och på mitt skägg som jag dum nog rakade bort.. känner mig som Stefan när han gick i 8an, så jävla inte okej, usch

skägg, kom tillbaks till mig!

helg helg hälg älg elj helj

Skrivet 2010-10-16 @ 18:16:19
fett skoj igår alltså, kul & umgås med alkohol i kroppen med en dussin olika sköna ppl ;D
fast idag har det inte varit lika roligt, eller jo om du bortser från bakfyllan..
köpte pizza och delade med Ida, sen har vi kollat på 2 olika filmer fram till nu


klart man har utstrålning!!

ska iväg på nåt kafé senare, där typ kaffet är gratis & öppnar 19, stänger 12 och prata lite och dricka lite kaffe med Ronja, Ida & Ronjas mamma :) kommer bli mysigt!

skönt med helg alltså, mer helg, mer mer mer!

i've got a feeling, one hell of a good one!

nu ska jag skriva ett inlägg!

Skrivet 2010-10-08 @ 13:14:06
ja som sagt, ett inlägg nu då. fast ännu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om, hmm.
var ute i fredags/lördag/onsdags, fredag idag och folk vill ha med mig ut men vet inte om jag kommer orka det så vi får se vad som händer ikväll.

annars då, hade bara en lektion idag men orkade fan inte röra på mig så stannade hemma idag (dumma mig jag vet..) men fan, jag är lat :P men nästa fredag när jag bara har en lektion så drar jag dit.
fan vet inte vad jag ska skriva alls, finns inte så mycket och berätta :P

nu ska ja dra en sväng så publicerar även fast inläggen sööööööög